Grupul FlorideLux.ro se extinde la nivel global, prin accederea la 1800flowers.com si alaturarea la cea mai mare retea de florarii din lume, BloomNet. In urma parteneriatului realizat cu 1800flowers.com, ce are sediul in Carle Place, New York, compania romaneasca are posibilitatea de a livra flori si de a primi comenzi de aproape oriunde din lume.
“Prin afilierea la liderul pietei globale de flori avem practic capacitatea de a livra flori in aproape orice loc din lume, precum si posibilitatea de a primi comenzi de aproape oriunde din strainatate, lucru care reprezinta un mare plus pentru compania noastra. In momentul de fata, fiind singurii reprezentanti ai 1800flowers.com in Romania, avem oportunitatea de a oferi flori proaspete clientilor nostri din orice colt al lumii, in cele mai bune conditii si la preturi avantajoase”, a declarat Marius Dosinescu, CEO al grupului FlorideLux.ro.

Compania americana este una dintre cele mai mari furnizoare de cadouri florale din lume si livreaza flori in peste 180 de tari prin reteaua de florarii afiliate la BloomNet, din care face parte, de acum inainte, si FlorideLux.ro.

DeluxeFlowerShop.com, florarie online dedicata strainilor


FlorideLux.ro a lansat, totdata, si site-ul in limba engleza DeluxeFlowerShop.com, dedicat partenerilor internationali ai companiei, expatilor, dar si persoanelor din afara tarii care doresc sa trimita aranjamente florale in Romania. Cu noul magazin din grup, antreprenorul Marius Dosinescu mizeaza pe realizarea unei cifre de afaceri de aproximativ 150.000 de euro, din cel de-al treilea an de functionare al site-ului.

“Practic, prin noul magazin online vizam extinderea afacerii intr-o directie neexploatata pana in acest moment, ca parte a strategiei noastre internationale. Cu DeluxeFlowerShop.com ne adresam partenerilor internationali care plaseaza comenzi in Romania, precum si persoanelor vorbitoare de limba engleza care doresc sa trimita buchete si aranjamente florale in tara”, a explicat Marius Dosinescu.

Referitor la partenerii internationali, CEO-ul FlorideLux.ro precizeaza ca acestia au acces la preturi preferentiale pe site-ul DeluxeFlowerShop.com, bazate pe volumele estimate anual.

Valoarea medie a unei comenzi pe noul site va fi de circa 60 de euro, iar vanzarile vor proveni, in mare parte, din Statele Unite, Marea Britanie, Germania si Spania. Intr-un procent mai mic, de 5%, DeluxeFlowerShop.com va avea si clienti din tara – expati si vorbitori de engleza.

Cele patru colectii anuale de pe FlorideLux.ro se vor regasi si pe site-ul DeluxeFlowerShop.com. De asemenea, noul magazin online va pune la dispozitia clientilor si alte cateva sute de produse, care se vor actualiza in permanenta, in functie de noi aparitii sau de parteneriatele internationale realizate.

La fel ca utilizatorii FlorideLux.ro, si cei ai DeluxeFlowerShop.com vor beneficia de felicitare cadou, livrare gratuita si suport. In plus, pentru a usura interactiunea cu acestia, va fi disponibil si suportul prin Skype.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri