Cumparaturile online au devenit din ce in ce mai populare, iar un mod de a economisi atunci cand plasezi o comanda online este CashOut.ro.
CashOut.ro este o platforma care ofera utilizatorilor sai bani inapoi, reprezentand un anumit procent din valoarea comenzii plasate. Astfel, utilizatorul va primi inapoi intre 1% si 10% din valoarea comenzii realizate, suma ce se va acumula in contul sau CashOut si care ii va fi transferata in contul bancar.

Printre magazinele online partenere CashOut se numara si Elefant, Libris, evoMAG, ClickShop, F64, 3 Suisses, Ama Fashion, miniPRIX, Yves Rocher, Meli Melo.

Cum functioneaza?


1. Te inregistrezi
2. Confirmi inregistrarea apasand butonul de confirmare din mailul pe care il primesti in cateva secunde de la CashOut.
3. Accesezi pagina magazinului de unde doresti sa faci cumparaturi online din CashOut

Apoi tot ce ramane de facut este sa alegi produsele pe care doresti sa le achizitionezi si sa finalizezi comanda.

De exemplu, daca doresti sa cumperi laptop de la evoMAG tot ce trebuie sa faci pentru a primi bani inapoi este sa te asiguri ca esti logat in contul tau atunci cand accesezi pagina magazinului prin CashOut. Dupa ce ai finalizat comanda, in contul tau vei avea 1.5% din valoarea comenzii. Mai multe informatii poti gasi si in pagina Cum functioneaza si Intrebari frecvente.

De ce functioneaza?


CashOut.ro reprezinta un canal alternativ de vanzari pentru magazinele online. Datorita promovarii realizate de catre CashOut vanzarile magazinelor online cresc, iar pentru fiecare comanda plasata prin intermediul lor, CashOut obtine un procent din acea vanzare sub forma unui comision. Acest comision este impartit cu utilizatorul care a plasat comanda. Astfel toata lumea are de castigat: magazinele online au un numar mai mare de vanzari, utilizarorii primesc bani inapoi in urma achizitiilor - cashback, iar CashOut primeste un comision.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri