Facebook genereaza schimbari la feed-ul de stiri pentru ca utilizatorii sa poata vizualiza si postari mai vechi pe care nu le-au citit inca, atata timp cat algoritmii companiei considera ca acestea ar fi interesante pentru utilizatori, au declarat oficiali ai Facebook.
Story-urile populare dar pe care tu nu le-ai citit, desi mai vechi, ar putea aparea mai sus in feed-ul de stiri. Decizia algoritmului va fi luata in functie de numarul de share-uri, like-uri, comentarii si click-uri primite.

Proiectul este construit pentru a rezolva o problema pentru cei peste 700 de milioane de utilizatori zilnici ai feed-ului de stiri din Facebook: ratarea de postari importante, fie ca este vorba de o fotografie sau un update al unei persoane importante. O mare parte din problema este generata de volumul mare de stiri de pe feed: utilizatorii primesc, in medie, 1.500 de postari in feed-ul de stiri, in 24 de ore.

Testele au aratat ca utilizatorii apreciaza modificarea, au spus oficialii companiei. Internautii au interactionat cu 5% mai mult cu postarile de pe feed-ul de stiri si au citit cu 13% mai multe postari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri