Internautii din lume cauta iubirea pe site-uri precum Match.com, eHarmony.com si OK Cupid, pe masura ce online dating-ul devine din ce in ce mai acceptat de societate, rezulta dintr-un studiu realizat de compania de cercetare Pew Research.

Sondajul, realizat printre 2.252 de adulti americani, a aratat ca 38% dintre internautii singuri au folosit o aplicatie de dating pentru a gasi o persoana potrivita. Mai mult, 66% dintre cei ce au folosit astfel de site-uri au iesit cel putin o data la o intalnire cu o persoana de pe site-uri de intalniri. In 2005, ponderea era de 43%.

23% dintre respondenti au spus chiar ca si-au gasit sotia/sotul sau au o relatie de lunga durata datorita site-urilor de dating, in crestere de la 17% in 2005.

Per total, 59% dintre internauti considera ca online dating-ul este o modalitate buna de a intalni noi oameni, desi inca 21% dintre respondenti spun ca astfel de oameni sunt “disperati”, conform studiului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri