Google+ pregateste 18 update-uri care vor fi vizibile in Hangouts si in instrumente aditionale pentru utilizatorii care folosesc reteaua sociala pentru a posta fotografii, scrie Mashable.

Reteaua de socializare va aduce, de asemenea, noi valori pentru useri si subliniaza ca are 300 de milioane de utilizatori activi pe site si 540 de utilizatori activi care dau „Log in” pe conturile de gmail. Mai mult, pe Google+ sunt incarcate in fiecare saptamana peste 1.5 milioane de fotografii.

Printre updatarile aduse Hangouts, Google+ permite transmiterea direct de pe site a mesajelor prin SMS. Totodata, schimbarile Hangouts includ si posibilitatea adaugarii unei noi locatii geografice, pe care utilizatorii o pot folosi prin Google Maps. Mai mult, Hangout suporta si animatiile GIF.

Video-urile Hangouts sunt diponibile acum in format full HD pentru toate device-urile, asupra carora utilizatorii pot interveni cu schimbari. Cei care au cont pe Google+ pot sa scrie in alb si negru si pot blura backgroundul chat-ului folosind noul „Spotlight”, pentru ca ei sa se concentreze pe conversatie.

In ceea ce priveste fotografiile, Google+ a inclus functia Auto Awesome Erase care permite inlaturarea persoanelor sau obiectelor din imagini.

Citeste si:
Google sustine ca a atins ''suprematia cuantica''
Google sustine ca a atins...

Google a usurat cautarea in baza cu fotografii prin introducerea a peste 1.000 de termeni care identifica automat altgoritmii imaginilor. Asta inseamna atunci cand utilizatorii folosesc, de exemplu, termenul-cheie „placinta de mere”sau „apus de soare”, Google va afisa cele mai relevante poze.

Google+ suporta imagini cu orice rezolutie si marime, asa ca utilizatorii nu-si vor compromite calitatea continutului pe site si poate transpune orice imagine foto si video in filme scurte, cu sunet inclus. Astfel, utilizatorii pot edita video-urile schimband teme si filtre, durata sau sunetul.

Pentru utilizatorii cu dispozitive iOS, in curand va fi lansata o noua versiune a aplicatiei care le permite sa aiba copii ale continutului. Imbunatatirile vor fi disponibile si pentru sistemul de operare Android.

Citeste si:
O altfel de cerinta in America: masini fara volan si pedale
In America, o companie cere...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea New Media »Citeste si
Uber anunta functii noi pentru aplicatia de ride-hailing