eMag si Flanco pun la bataie de Black Friday cele mai mari branduri, inclusiv Apple, in cazul caruia anunta peste 1.000 de "reduceri frumoase", dar si Samsung, Sony sau Panasonic.

Reducerile vor depasi chiar 1.000 de euro la unele produse. Clientii vor putea cumpara laptop-uri sub 1.000 de lei, iar in cazul smartphone-urilor se va ajunge la reduceri de pana la 40%.

eMag se asteapta sa livreze 200.000 de comenzi de Black Friday, dublu fata de anul trecut, iar Flanco mizeaza pe 180.000 de tranzactii.

Livrarile se vor realiza pana pe 1 decembrie.

Citeste si:

Cele doua companii au anuntat ca vor sa ia pana la 40% din piata de Black Friday, cota similara totusi cu cea de anul trecut.

Wall-Street.ro va transmite LIVE, din sediul eMag si Flanco, "desfasurarea de forte" pe care companiile o pregatesc. Totodata, wall-street.ro va fi prezent si in depozitele companiilor precum si in fata magazinelor fizice, pentru "a lua pulsul" evenimentului anului in retail.

Citeste, de asemenea, detalii despre pasul Carrefour de a intra in „hora” Black Friday: frigidere si masini de spalat, de la 499 de lei si Black Friday inainte de Black Friday? Febra promotiilor a inceput.