De Black Friday, elefant.ro ofera peste 100.000 de produse gratuite la comenzile plasate in perioada campaniei. Campania de Black Friday va avea loc pe intreg parcursul zilei de 29 noiembrie 2013, vizitatorii elefant.ro beneficiind de reduceri de pana la 90% la carti, jucarii si articole de imbracaminte.

Printre cele 100.000 de produse gratuite oferite cadou in campania de Black Friday tuturor celor care comanda de pe elefant.ro, in ziua de 29 noiembrie 2013, se numara atat carti, cat si iPad-uri de ultima generatie, excursii in cele mai frumoase capitale europene (Praga, Paris, Viena), bilete la concerte, eReadere Kindle, parfumuri si bijuterii. Cadourile vor fi alocate automat si aleatoriu la finalul unei comenzi, produsul gratuit putand fi vazut imediat de catre cumparator.

elefant.ro, mall-ul online al familiei are in oferta, in prezent, peste 100.000 de produse din 8 categorii diferite: carti, film, muzica, eBooks, eReadere, jucarii si fashion.

Citeste aici ce alte magazine participa la Black Friday si in ce zile.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri