Premiul “Omul anului pe Facebook” acordat noii generatii a fost castigat de Florin Citu (foto) si acordat de Cristian Manafu, partener Evensys.

Manafu a declarat referitor la aceasta nominalizare, “ni s-a parut foarte relevanta prezenta lui Florin Citu pe Facebook dintr-un simplu motiv. Facebook este un loc al socializarii si al expunerii parerilor personale, iar Florin este foarte pe faza, are un stil savuros, are si un blog, completeaza foarte mult comunicarea pe Facebook cu analizele de pe blog”.

Florin Citu, fost director piete financiare la ING Bank Romania, este fondatorul firmei de consultanta Florin Citu Advisory. Economistul a facut studiile in SUA la Colegiul Grinnell, Universitatea de Stat din Iowa, si a lucrat pentru Reserve Bank din Noua Zeelanda, Banca Europeana de Investitii si ING Bank.

La acesta categorie au fost nominalizati si Cristi China Birta si Mirel Palada.

Cristi China Birta, blogger (cu logoree) si antreprenor prin Blogal Initiative, a inceput sa scrie pe chinezu.eu in octombrie 2007.

Mirel Palada este purtatorul de cuvant al Guvernului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri