Okian a lansat cu ocazia festivalului de film romanesc ”Making Waves” de la New York o librarie online dedicata exclusiv romanilor din SUA.

Plata pe Okian.com se realizeaza in dolari, online, si se livreaza la domiciliu.

Comenzile de pe Okian.com care au o valoare mai mare de $49 vor beneficia de transport gratuit.

”Studiind piata americana, am descoperit ca aceasta nisa era destul de putin acoperita. Pentru a cumpara carti romanesti in SUA, romanii erau nevoiti fie sa suporte costuri foarte mari de transport, fie sa apeleze la apropiatii care veneau in tara”, declara Rares Benga, coordonatorul Okian.com.

Lansarea oficiala a proiectului www.okian.com s-a facut cu ocazia Festivalului Making Waves, desfasurat la New York, cel mai important festival din SUA, dedicat exclusiv cinematografiei romanesti. Festivalul este organizat de Romanian Film Initiative, in parteneriat cu Film Society of Lincoln Center si Jacob Burns Film Center. Festivalul cuprinde cele mai bune productii de film romanesti, documentare si scurt-metraje si include paneluri de discutii, programe speciale sau lansari de carti.

Alaturi de Okian.com, Okian.ro ramane aceeasi librarie de carte straina si autohtona destinata pietei romanesti. De curand, libraria Okian si-a largit portofoliul cu jocuri educative, board games si accesorii.

Principalii concurenti ai Okian.ro sunt Elefant, Carturesti dar si Humanitas si Libris.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri