Anul acesta, conform Facebookers, cateva subiecte au atras atentia utilizatorilor de Facebook – printre ele se numara nasterea “bebelusului regal” din Marea Britanie, Papa, decesul lui Nelson Mandela si relatiile.

Utilizatorii Facebook au petrecut mare parte din 2013 discutand despre noul Papa, ales in martie, alegerile din intreaga lume si, bineinteles, relatii interumane.

Facebook a facut publice cele mai cautate si dezbatute subiecte ale anului pe retea, alaturi de check-in-uri si hashtag-urile cele mai folosite.

Papa Francisc s-a situat pe primul loc, urmat de subiectul “alegeri” – in SUA ca si in alte parti din lume.

Al treilea subiect dezbatut intens a fost cel al bebelusului regal, al lui Kate Middleton si William.

Margaret Thatcher, fostul prim ministru al Marii Britanii care a decedat in aprilie, a fost un alt subiect intens dezbatut pe Facebook, similar cu moartea lui Nelson Mandela, fost presedinte al Africii de Sud. Mandela a murit in luna decembrie dar deja se situeaza pe locul 10 in top-ul celor mai dezbatute subiecte in 2013.

Cele mai multe check-in-uri in SUA au fost la Disneyland, California, conform statisticilor Facebook.

Cele mai share-uite evenimente pe Facebook au fost insa cele legate de relatii – adaugarea uneia, a te logodi sau a te casatori. Bineinteles, s-a discutat mult si pe marginea relatiilor terminate.

Utilizatorii s-au dovedit de asemenea interesati in a discuta de calatorii, nou-nascuti, animale de companie, piercing-uri si pierderea cuiva iubit.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri