Retailerul online local de produse home & deco Vivre se extinde din ianuarie anul viitor, detinut Neogen, Advisory Delta si Andras Nagy Vajda, se va extinde in ianuarie anul viitor in Croatia, a declarat Monica Cadogan, directorul general al companiei.

Vivre are in acest moment 700.000 de membri in cele trei tari in care este operational (Romania, Bulgaria si Ungaria), conducerea companiei estimand pentru 2014 o dublare a numarului de abonati.

Retailerul lansat anul trecut va atinge pana la sfarsitul lui 2013 o cifra de afaceri consolidata de 7 milioane euro.

Vivre a ajuns in prezent la vanzari lunare de peste 1 milion de euro, o contributie semnificativa la cresterea accelerata reprezentand-o extinderile regionale din 2013, in Bulgaria si Ungaria.

In luna ianuarie a anului viitor, Vivre continua valul de extindere regionala prin lansarea in Croatia.

Citeste si:
Black Friday 2019 la Vivre: reduceri de pana la 90% la mobilier
Black Friday 2019 la Vivre:...

65% dintre clienti au mai cumparat in trecut

"Anul 2013 a fost un an intens, marcat de o dezvoltare locala consistenta si de extinderi regionale. Volumul vanzarilor a crescut in acest an de 7 ori, ne-am lansat in alte doua tari si avem in acest moment o echipa de peste 90 de angajati. Anul viitor vom continua planul de extindere regionala si vom incepe in ianuarie cu lansarea in Croatia", a declarat Monica Cadogan, director general Vivre

Modelul Vivre este unul de private sales (vanzari private), in care utilizatorii se inregistreaza pe site si au acces la promotii limitate ca timp si preturi reduse pana la 50%.

In acest moment, 65% dintre clientii actuali au mai cumparat si in trecut.

" In continuare ne vom concentra pe a dezvolta parteneriate cu furnizori care sa completeze gama de produse”, a mai spus Cadogan.

Vivre este un retailer online de produse home & deco din Romania, lansat pe piata in aprilie 2012. Compania este o asociere intre Advisory Delta, Andras Nagy Vajda si Neogen, companie care detine si site-ul de recrutare Bestjobs. In prezent, Vivre are peste 90 de angajati si este prezenta in trei tari: Romania, Bulgaria si Ungaria.

Sursa foto: http://www.vivre.ro/

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea New Media »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Croatia preia presedintia UE
Setari Cookie-uri