Este concurenta dintre bloggeri onesta si corecta? Va creste numarul blogurilor nisate in 2014 si am putea asista la achizitii de bloguri, ca in tarile dezvoltate? Bloggeri cunoscuti din Romania iau aceste intrebari si multe altele si “le diseca”, oferind o perspectiva unica asupra unui segment ce continua sa se dezvolte atat in Romania, cat si pe plan global.

Wall-Street.ro continua noul format de articole, original si inedit – noi venim cu afirmatii pe care specialisti din piata, in cazul de fata bloggeri romani, le comenteaza si le noteaza in functie de gradul de veridicitate si propriile convingeri.

O afirmatie a wall-street.ro a fost notata de la 1 la 10, in functie de gradul de corectitudine al ei. Astfel, daca o afirmatie primeste nota 1 inseamna ca specialisul din piata (blogger in cazul de fata) o considera total falsa/imposibil de realizat, in timp ce nota 10 inseamna ca este complet de acord cu respectiva afirmatie.

Mai mult, specialistii sunt invitati sa argumenteze notele aferente afirmatiilor.

Respondentii sunt:

Vali Petcu (Zoso.ro)
Cristian Manafu (Manafu.ro)
Cetin Ametcea (Arhiblog.ro)
Razvan Pascu (RazvanPascu.ro)
Cristi China Birta (Chinezu.eu)
Andreea Stan (AndreeaStan.ro)
Sabina Cornovac (Sabina-Cornovac.ro)
Diana Enciu si Alina Tanasa (Fabulousmuses.net)

In tabelul de mai jos, puteti vizualiza enunturile propuse de wall-street.ro, media notelor oferite de catre cei opt respondenti, precum si cine a dat cea mai mica, respectiv cea mai mare nota.

In slide-urile urmatoare, va invitam sa vizualizati fiecare afirmatie in parte cu notele si comentariile aferente oferite de fiecare top manager in parte.

(Click pentru marire)

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri