Google a confirmat o optiune interesanta (sau inspaimantatoare, depinde de ce parte a baricadei te afli) pentru Google Glass care permite utilizatorilor sa ia o fotografie cand “fac cu ochiul”. Desi facilitatea pare interesanta, sunt multe voci in piata care critica Google pentru ca ar putea incalca dreptul la viata privata.

Mai multe grupuri si-au exprimat deja ingrijorarea, cerand ca facilitatea sa fie scoasa; acestea spun ca oamenii nu vor putea stii daca sunt fotografiati in secret sau le sunt inregistrate miscarile de catre cei ce poarta Glass. Cel mai probabil, vocile acestor grupuri se vor face din ce in ce mai auzite.

In mai 2013, Congresul SUA a trimis o scrisoare sefului Google, Larry Page, cerandu-i acestuia informatii detaliate privind Google Glass si sistemele de privacy implementate in gadget.

Ramane de vazut daca asigurarile oferite anterior de companie vor fi suficiente pentru a potoli spiritele si daca, in final, compania va implementa facilitatea amintita mai sus in Google Glass.

Cum ti se pare facilitatea? wall-street.ro te incurajeaza sa comentezi.

Citeste si:
Huawei, Trump, cursa 5G si Guvernul Romaniei: Cum ne pozitionam?
Huawei, Trump, cursa 5G si...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea New Media »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Cum transforma realitatea virtuala calatoriile in 2020
Setari Cookie-uri