Fondul de investitii Pontus Euxinus Venture – controlat de omul de afaceri francez de origine romana Alexandre Almajeanu – a intrat in actionariatul Brandient, cu o participare de 11%. In aceeasi tranzactie, Tatiana Malacopol si-a vandut partile sociale in Brandient, pe care le achizitionase in 2004. Tranzactiile au fost consiliate de casa de avocatura Biris Goran.

Alexandre Almajeanu a fost co-fondator, in Franta, al afacerii online VoyagerMoinsCher.com, vanduta in 2007 catre PriceMinister, iar incepand din 2006 investeste in Romania, in special in sectorul online si in servicii creative. Printre investitiile sale se numara FunGift.ro sau FloriLaBucuresti.ro.

“Am avut placerea sa cunosc Brandient inca de la revenirea mea in Romania in 2006, si dupa atatia ani ca prieten si client, acum investesc cu toata increderea in dezvoltarea firmei. De altfel nu a fost o decizie dificila, avand in vedere rezultatele impecabile, standingul financiar solid si mai ales reputatia si valoarea pe care Brandient le aduce in fiecare proiect” Alexandre Almajeanu.

“In primul rand vrem sa le multumim Taniei si lui Dinu Malacopol, care ne-au fost alaturi ca business angels din 2004. Ne-am straduit in fiecare an sa asiguram un bun return on investment, dar si dupa acest exit prietenia cu ei ramane, cum se spune, priceless. Astazi suntem foarte fericiti sa anuntam parteneriatul cu Alexandre, a carui investitie in Brandient ne incurajeaza in extinderea noastra si in dezvoltarea proiectelor de brand innovation si a proiectelor internationale la care lucram.” Aneta Bogdan, Managing Partner Brandient.

Partenerii fondatori Aneta Bogdan, Cristian ‘Kit’ Paul si Mihai Bogdan detin in continuare 78% din Brandient.

Sursa foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri