Pe web vor exista, incepand cu luna viitoare, site-uri care se vor putea incheia cu 1.000 de noi terminatii. Pe langa clasicele .com, .net, .org, .ro etc. vom vedea si site-uri care se termina, de exemplu, in .review sau .tech.

Pana acum, pe Internet existau 22 de domenii globale, iar 250 apartineau tarilor. Toate domeniile de pe Internet sunt reglementate de Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN).

Miscarea va schimba modul in care privim mediul online si de pe urma acesteia se vor face milioane de dolari. Cei care sustin initiativa spun ca aceasta va avantaja companiile si utilizatorii obisnuiti, oferindu-le mai multe adrese din care sa poata alege. Criticii sustin ca singurii care vor profita sunt antreprenorii si marile companii de Internet.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri