Compania Elmec Romania, subsidiara grupului Folli Follie Grecia (FF Group), care detine magazinele Nike de pe piata locala, si-a schimbat denumirea in FF Group Romania si anunta noi deschideri de magazine in centrele comerciale din Bucuresti, precum si inceperea vanzarilor online, in acest an.

Daca ai un magazin online, esti furnizor de servicii pentru online ori esti interesat de marketing, participa la ecomTEAM, cel mai important eveniment regional de e-commerce si marketing digital.

Afla mai multe detalii pe site-ul: www.ecomteam.ro.

el mai important proiect pentru companie este reconstruirea si transformarea cladirii pe care o detine in centrul Bucurestiului, pe Str. Ion Campineanu, intr-un centru de retail si birouri. Proiectul va fi finalizat la inceputul anului 2015 si presupune o investitie de peste cinci milioane de euro.

"Este cel mai amplu proiect pe care il avem acum in derulare. In paralel, pregatim pentru anul 2014 noi deschideri si modernizari de magazine, in centrele comerciale din Bucuresti. Acestea fac parte din strategia companiei privind dezvoltarea si consolidarea pozitiei pe piata din Romania. Este important pentru noi faptul ca, in ciuda unui climat economic care nu a fost intotdeauna stabil, am reusit sa identificam oportunitati in piata si sa ne maximizam potentialul. In acelasi timp, pregatim pentru a doua parte a anului lansarea platformei noastre de e-commerce", a declarat, intr-un comunicat, Cristian Beznoska, directorul executiv al FF Group Romania.

Compania, prezenta pe piata locala din anul 1999, administreaza o retea de magazine in toate orasele mari ale tarii, operand 19 magazine monobrand, 7 magazine de tip multibrand si 3 magazine de tip outlet, scrie Mediafax.

In cei 15 ani de prezenta in Romania, compania a devenit cunoscuta ca distribuitor al brandurilor Nike, Converse, Juicy Couture, UGG Australia, Scotch&Soda, G-Star Raw, Franklin&Marshall si retailer pentru brandurile Polo Ralph Lauren, Boss Orange, Napapijri, American Vintage, Pepe Jeans London etc.

"Noua identitate vine ca o evolutie fireasca pentru compania noastra, avand in vedere apartenenta la grupul Folli Follie. Planurile si structura companiei raman aceleasi, iar toate operatiunile din Romania se vor derula sub numele de FF Group Romania. In foarte scurt timp vom lansa si noul site, www.ffgroup.ro", a adaugat Beznoska.

Compania FF Group Romania este unul dintre cei mai importanti distribuitori si retaileri nationali de articole de sport si fashion si are 370 de angajati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri