Jocul romanesc online LigaUltras, in care participantii pot decide componenti ai echipelor de fotbal nationale si participa la competitii, va intra in curand pe pietele din Italia si Turcia, dupa ce dezvoltatorul roman Green Horse Games l-a lansat in Grecia.

Jocul online a fost lansat in urma cu trei luni si a cumulat 20.000 de jucatori activi.

“Nu ne axam pe atragerea de fonduri, unica sursa de venit fiind in prezent vanzarea de bunuri virtuale din aplicatie, bunuri cu care iti poti ajuta echipa sa devina campioana”, spune George Lemnaru.

In prezent, suporterii LigaUltras isi pot ajuta echipa sustinand-o in meciurile virtuale, atat prin cumpararea de bilete, cat si torte, confetti si coregrafii. Sistemul de pariuri virtuale din LigaUltras este gandit astfel incat sa aduca utilizatorului un profit insemnat si constant de bani virtuali. “Nu luam pondere din acele pariuri”, puncteaza Lemnaru.

Cu toate acestea, echipa isi propune sa ajunga pe break-even la inceputul verii.

“Am lansat jocul in urma cu 3 luni in Romania si de cateva zile si in Grecia, unde suporterii isi administreaza deja 14 echipe. Crestem peste asteptarile noastre. Pe baza experientei lansarii LigaUltras in Grecia si multumita feedback-ului pozitiv primit din partea utilizatorilor activi, urmeaza alte doua piete cunoscute pentru pasiunea suporterilor de fotbal, Turcia si Italia. Testand reactiile primite din piata, ne dorim ca proiectul LigaUltras sa fie lansat in cel putin 4 tari pana la sfarsitul lunii aprilie 2014”, mai spune Lemnaru, pentru wall-street.ro.

In ceea ce priveste lansarea unor aplicatii speciale pentru iOS si Android, oficialii firmei romanesti spun ca inca nu au in plan in viitorul apropiat, axandu-se in prezent doar pe versiunile de Web si Facebook ale proiectului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri