Sa iti faci o poza selfie este deja o moda, insa una dintre cele mai raspandite astfel de poze in online a rezultat din greseala. Dovada vine de aceasta data de la o femeie in varsta, care fara sa vrea a reusit sa isi faca o poza selfie cu un aparat foto.

Femeia a fost suprinsa in timp ce incearca sa faca o la meciul de hochei dintre Rusia si Slovenia, insa pentru ca se pare ca nu stia sa foloseasca aparatul de fotografiat, a dat zoom pe ochiul ei stang si din greseala a realizat o "poza" selfie, scrie Huffington Post.

Momentul a fost surprins de camera de filmat a televiziunii ruse.

Imaginea a fost publicata ulterior de Bryan Wood pe Twitter pe 13 februarie si a devenit imediat virala. In acest moment, poza are aproape 32.500 de retweet-uri si peste 21.000 de aprecieri (favorites).

"Selfie" – autoportret fotografic realizat cu un telefon mobil si publicat apoi online pe retelele sociale – a fost ales cuvantul anului 2013, potrivit editorilor Dictionarelor Oxford.

Editorii Oxford Dictionaries utilizeaza un instrument de cautare care analizeaza aproape 150 de milioane de cuvinte englezesti folosite pe internet in fiecare luna. Astfel, ei au descoperit ca folosirea termenului "selfie" a crescut cu 17.000% in ultimele 12 luni.

Sursa foto: twitter.com/bryanwx

Sursa foto: twitter.com/bryanwx

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri