In jur de 59,3% dintre cei care au deschis discutii pe retelele de socializare despre Valentine’s Day, conform unei analize realizat de seriviciul de monitorizare ZeMonitor si agentia de comunicare Rogalski Damaschin Public Relations.

Categoria de varsta care a manifestat cel mai mare interes pentru acest subiect este 25 - 34 de ani, cu peste 55% dintre mentiuni.

Comunicarea pe tema Valentine’s Day pe platformele sociale din Romania a crescut semnificativ din punct de vedere cantitativ fata de anul trecut: daca in 2013, intre 13 – 15 februarie s-au publicat 13.111 mesaje pe principalele platforme sociale, in aceeasi perioada din 2014 s-au publicat cu 36% mai multe mentiuni.

Toate mediile sociale de comunicare au inregistrat cresteri in privinta mesajelor despre Valentine’s Day, dar platformele cu cea mai mare pondere de continut vizual, Facebook si Instagram au sumarizat peste 57% din totalul mentiunilor. Cea mai spectaculoasa crestere fata de anul trecut, in functie de numarul de aparitii, a avut-o de departe Instagram, unde s-au publicat cu 76% mai multe fotografii decat in aceeasi perioada din 2013.

Celebritatile active pe platformele sociale au maximizat oportunitatea de comunica pe tema Valentine’s Day, adunand un numar mare de reactii pentru postarile pe aceasta tema publicate pe Facebook sau Instagram.

Una dintre cele mai populare mentiuni este declaratia de Valentine’s Day publicata de Inna pentru fanii sai, care a adunat peste 52 de mii de reactii pe Facebook si peste 10.300 de reactii pe Instagram.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri