Motorvip, unul dintre principalii retaileri online de piese auto si accesorii tuning din Romania, vrea sa se extinda prin deschiderea mai multor magazine, in orase precum Cluj Napoca, Sibiu, Timisoara, Bucuresti, Iasi si Constanta.

Daca ai un magazin online, esti furnizor de servicii pentru online ori esti interesat de marketing, participa la ecomTEAM, cel mai important eveniment regional de e-commerce si marketing digital.

Afla mai multe detalii pe site-ul: www.ecomteam.ro.

Astfel, pana la finalul anului compania va investit in jur de 250.000 de euro in deschiderea a trei magazine, in orasele Sebes, Cluj-Napoca si Bucuresti.

Investitia totala include si lansarea primului showroom auto, in Sebes, judetul Alba, suma necesara pentru deschiderea acestuia fiind de 130.000 de euro. Magazinul din Sebes are o suprafata de 200 de metri patrati.

"Am deschis acest showroom datorita cresterii numarului de vanzari si implicit a numarului de clienti cu peste 30.000 in anul 2013. Am observat un potential important in acest oras si am decis deschiderea primul showroom in orasul in care compania noastra isi desfasoara activitatea" a declarat domnul Daniel Henegariu, managerul SC Promotor Srl, compania care detine site-ul www.motorvip.ro.

Henegariu preconizeaza o crestere a vanzarilor de 30 % in urma deschiderii acestui showroom si o crestere a cotei de piata la nivel national si regional.

El se asteapta ca anul acesta vanzarile Motorvip sa fie de peste 1,4 milioane de euro, comparative cu 0,8 milioane de euro in 2013.
Antreprenorul vrea ca din toamna sa deschida un showroom in orasul Cluj Napoca, iar apoi sa faca investitii in orase precum Sibiu, Timisoara, Bucuresti, Iasi si Constanta. Astfel, in afara de unitatea din Sebes, urmatoarele magazine vor fi deschise in Cluj Napoca si Bucuresti.

"In cadrul comenzilor telefonice multi dintre clientii nostri ne intreaba daca avem magazine in orasele in care locuiesc si am realizat ca trebuie sa demaram un proiect de extindere si la nivel de locatii fizice, nu doar online", a mai declarat Henegariu, un antreprenor in varsta de 24 de ani si care a preluat compania Promotor Srl in anul 2009.

Prin website-ul www.motorvip.ro se pot achizitiona peste 2 milioane de produse auto.

Compania a fost infintata in anul 2002, dar a intrat pe piata de vanzari online cu produse auto din anul 2009.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri