R/GA, agentie interactiva, a numit primul general manager in Romania, in persoana Anei-Maria Bogdan, fost managing director la Grapefruit.

R/GA, agentie full-service de digital, este parte din The Interpublic Group (NYSE:IPG) si, la nivel global, este una dintre cele mai premiate agentii de digital.

Principalele proiecte ale agentiei vizeaza domeniul filmului, al televiziunii si al publicitatii digitale.
Incepand cu luna aprilie 2014, R/GA a numit-o pe Ana-Maria Bogdan in pozitia de general manager pentru filiala din Romania. Ana-Maria Bogdan este unul dintre primii profesionisti romani din zona de digital, cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, timp in care a coordonat si implementat proiecte online in industrii precum telecom, banking, media si e-commerce.

Responsabilitatile Anei-Maria Bogdan in conducerea biroului din Romania includ dezvoltarea, consolidarea si cresterea echipei locale. Ana-Maria Bogdan reprezinta filiala locala si ca membru in board-ul R/GA la nivel global.

R/GA se afla pe piata din Romania din anul 2012. Filiala locala sustine proiectele internationale si se concentreaza pe oferirea de solutii si implementarea campaniilor unor clienti precum Nokia, L’Oreal sau Turkcell.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri