Premierul Victor Ponta a postat pe Facebook o poza "selfie" de la mitingul electoral al TSD, dar si pe cea a Elenei Udrea de la un eveniment al Fundatiei Miscarea Populara, comentariul alaturat fiind: "Batalia «selfie»-urilor! Dna Udrea l-a ales pe Base, eu pe Mihai Sturzu si 5 mii de tineri!".

"Batalia «selfie»-urilor! Dna Udrea l-a ales pe Base, eu pe Mihai Sturzu si 5 mii de tineri! Va rog votati cine a ales mai bine?!?", a scris Ponta pe contul sau de Facebook, relateaza Mediafax.

In prima imagine, Victor Ponta apare alaturi de liderul TSD, Mihai Sturzu, in fundal fiind o parte dintre participantii la mitingul electoral organizat vineri de TSD in Capitala, multi dintre acestia purtand veste si steaguri de culoare rosie.

A doua imagine este cea pe care liderul PMP Elena Udrea a postat-o, duminica, pe contul sau de Facebook, poza "selfie" fiind facuta la o dezbatere pe teme economice organizata de Fundatia Miscarea Populara, in spatele ei aparand presedintele Traian Basescu sustinandu-si discursul la eveniment.

Poza infatisandu-i pe Ponta si Sturzu la mitingul electoral a fost postata si pe contul de Facebook al liderului TSD, alaturi de alte "selfie-uri"de la eveniment. Intr-una dintre imagini, Sturzu apare alaturi de Ponta, in fundal fiind un banner cu sloganul electoral al PSD de la europarlamentare.

Activ Property Services:...
Citeste si: Stocul speculativ de birouri din Piata Victoriei creste la 260.000 mp

De altfel, presedintele PSD Victor Ponta a vorbit, vineri, pe scena evenimentului electoral organizat de TSD, despre acest "selfie".

"In timp ce colegi ai nostri vorbeau, domnul Sturzu m-a rugat sa facem un selfie si m-am uitat sa vad totusi cum aratam in poza, daca aratam mai bine decat Udrea si Basescu", le-a spus Ponta tinerilor social-democrati, pe scena, alaturi de el fiind si liderul TSD, Mihai Sturzu.

"Important e ca deasupra noastra se vedea doar textul «Mandri ca suntem romani». De asta vreau sa fiu sigur. Va rog sa fiti mandri", le-a mai spus Ponta tinerilor social-democrati.

Ulterior, Sturzu si-a folosit telefonul mobil pentru a mai face un selfie cu Ponta, in spate avandu-i pe tinerii din PSD.

Procesele de la completurile...
Citeste si: Procesele de la completurile de 5 judecatori au fost intrerupte

"Vreau sa fac sefie cu Victor Ponta si cu cinci mii de tineri in spate. Absolut genial", a spus si Sturzu, care a postat fotografiile pe contul sau de Facebook.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea New Media »Citeste si
Basescu ii critica pe Raluca si Barna pentru "lasitate" fata de UDMR