Premierul Victor Ponta a postat pe Facebook o poza "selfie" de la mitingul electoral al TSD, dar si pe cea a Elenei Udrea de la un eveniment al Fundatiei Miscarea Populara, comentariul alaturat fiind: "Batalia «selfie»-urilor! Dna Udrea l-a ales pe Base, eu pe Mihai Sturzu si 5 mii de tineri!".

"Batalia «selfie»-urilor! Dna Udrea l-a ales pe Base, eu pe Mihai Sturzu si 5 mii de tineri! Va rog votati cine a ales mai bine?!?", a scris Ponta pe contul sau de Facebook, relateaza Mediafax.

In prima imagine, Victor Ponta apare alaturi de liderul TSD, Mihai Sturzu, in fundal fiind o parte dintre participantii la mitingul electoral organizat vineri de TSD in Capitala, multi dintre acestia purtand veste si steaguri de culoare rosie.

A doua imagine este cea pe care liderul PMP Elena Udrea a postat-o, duminica, pe contul sau de Facebook, poza "selfie" fiind facuta la o dezbatere pe teme economice organizata de Fundatia Miscarea Populara, in spatele ei aparand presedintele Traian Basescu sustinandu-si discursul la eveniment.

Poza infatisandu-i pe Ponta si Sturzu la mitingul electoral a fost postata si pe contul de Facebook al liderului TSD, alaturi de alte "selfie-uri"de la eveniment. Intr-una dintre imagini, Sturzu apare alaturi de Ponta, in fundal fiind un banner cu sloganul electoral al PSD de la europarlamentare.

De altfel, presedintele PSD Victor Ponta a vorbit, vineri, pe scena evenimentului electoral organizat de TSD, despre acest "selfie".

"In timp ce colegi ai nostri vorbeau, domnul Sturzu m-a rugat sa facem un selfie si m-am uitat sa vad totusi cum aratam in poza, daca aratam mai bine decat Udrea si Basescu", le-a spus Ponta tinerilor social-democrati, pe scena, alaturi de el fiind si liderul TSD, Mihai Sturzu.

"Important e ca deasupra noastra se vedea doar textul «Mandri ca suntem romani». De asta vreau sa fiu sigur. Va rog sa fiti mandri", le-a mai spus Ponta tinerilor social-democrati.

Ulterior, Sturzu si-a folosit telefonul mobil pentru a mai face un selfie cu Ponta, in spate avandu-i pe tinerii din PSD.

"Vreau sa fac sefie cu Victor Ponta si cu cinci mii de tineri in spate. Absolut genial", a spus si Sturzu, care a postat fotografiile pe contul sau de Facebook.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri