Companiile si proiectele de tehnologie aflate la inceput au sansa de a-si prezenta proiectele pe scena ICEEfest, alaturi de marile branduri si companii globale din industria online.

Evenimentul dedicat tehnologiei si marketingului digital revine cu formatul numit “200 seconds of fame” in care antreprenorii din CEE au sansa sa isi prezinte ideile, pe scurt, in fata unei audiente formate din sute de specialisti.

Proiectul continua anul acesta, insa cu o modificare majora: cei care vor prezenta pot castiga finantari pentru ideile lor, de pana la 500.000 euro, datorita parteneriatului incheiat de ICEEfest cu proiectul “Start&Grow”.

Proiectele alese de juriul “Start&Grow” vor fi invitate apoi pe scena ICEEfest pentru cele 200 de secunde de faima care pot sa le aduca, ulterior, sute de mii de euro drept finantare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri