Exista cateva persoane de urmarit neaparat pe Instagram, iar Marty Cooper este una dintre ele. El este un desenator foarte bun si s-a gandit sa combine asta cu placerea de a face poze. Pozele si videoclipurile realizate de el sunt publicate pe Instagram si iata de ce e popular.

Marty Copper, cunoscut drept Hombre McSteez pe Instagram, este si desenator, si fotograf, si artist. El deseneaza pe folii transparente diverse personaje, monstrii veseli, pe care le suprapune peste decorul obisnuit. Langa o prajiuta pe jumatate mancata, pune un monstru care o devoreaza, printre masinile de pe o autostrada pune un monstru sa alerge. Si fotografiile si videoclipurile sunt incarcate pe Instagram.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Sursa foto: Instagram/ Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri