Facebook Inc. a lansat marti aplicatia de Smartphone Slingshot, care permite consumatorilor sa faca schimb de fotografii care dispar dupa cateva minute, fara ca acestia sa aiba nevoie de conturi pe reteaua sociala americana, scrie presa internationala.

Aceasta este cea mai recenta incercare a companiei americane de a lansa aplicatii in afara core business-ului lor, reteaua sociala Facebook. Fotografiile de pe Slingshot dispar automat la putin timp de la vizualizare, reflectand inca o data cresterea in importanta a respectarii vietii private.

Facebook incearca astfel sa atraga noi clienti, in special tineri, care au inceput sa renunte la reteaua sociala americana. Aplicatia Slingshot concureaza cu Snapchat, companie care, spun surse, ar fi refuzat o preluare de 3 miliarde de dolari de la Facebook anul trecut. Slingshot este in prezent disponibil doar in SUA.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri