Programul de facturare Smart Bill care a atras anul trecut o investitie de 100.000 de euro, a lansat recent versiunea cloud, oferind clientilor posibilitatea de a-si gestiona procesele de facturare si de a avea acces la date oricand, de oriunde s-ar afla si de pe orice dispozitiv cu acces la internet.

Smart Bill a fost infiintat in 2007 de Radu Hasan, Ioana Hasan si Mircea Capatana, avand in prezent peste 23.000 de clienti, de la PFA pana la corporatii. Lunar sunt emise prin solutie 250.000 de documente de facturare, valoarea acestora depasind 1 miliard de euro, la nivel anual.

Anul trecut, la un an dupa ce anunta infiintarea unui Board of Advisors, Smart Bill a atras o investitie in valoare de aproape 100.000 euro de la Lucian Todea (Fondator ITNT si business angel roman).

Lansarea versiunii cloud transforma solutia de facturare intr-una de business. Fata de versiunile anterioare, Smart Bill Cloud poate fi instalat si pe dispozitive mobile cu Android si iOs si poate fi accesata direct din web browser, fara a fi necesara instalarea prealabila a unui program. Toate aceste functionalitati sunt interconectate si sincronizate, putand fi utilizate simultan de catre mai multi utilizatori din companie in timp ce datele sunt stocate intr-o singura baza de date securizata in cloud.

De la lansarea care a avut loc recent, Smart Bill Cloud a atras circa 2.000 de utilizatori.
Smart Bill Cloud ofera utilizatorilor oportunitatea de a emite facturi, chitante, avize si proforme in mai putin de 30 de secunde.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri