Videoclipul "Dark Horse", al cantaretei Katy Perry, a fost cel mai vizionat clip pe platforma YouTube in 2014, adunand de la inceputul anului pana in prezent aproape 500 de milioane de vizualizari, informeaza hollywoodreporter.com, citat de Mediafax.

De la momentul publicarii sale, pe 20 februarie, si pana in prezent, melodia "Dark Horse", interpretata de Katy Perry si Juicy J, a atras peste 496 de milioane de vizualizari, conform datelor furnizate de YouTube.

Pe locul al doilea in topul celor mai vizionate videoclipuri pe YouTube in acest an se situeaza "Can't Remember to Forget You", o colaborare a cantaretelor Shakira si Rihanna, cu peste 359 de milioane de vizualizari, iar pe locul al treilea se afla imnul Cupei Mondiale de Fotbal din acest an - "La La La (Brazil 2014)" -, interpretat de Shakira si Carolinhos Brown, cu peste 265 de milioane de vizualizari.

O alta melodie dedicata Cupei Mondiale - "We Are One (Ole Ola)", cantecul oficial al FIFA 2014 - se situeaza pe locul al patrulea, in timp ce "Bailando Espanol", o colaborare a cantaretului Enrique Iglesias cu Descemer Buene si Gente De Zona, incheie topul cinci al celor mai vizualizate videoclipuri din acest an pe YouTube.

Clasamentul continua cu videoclipul "#SELFIE", al The Chainsmokers, urmat, pe locul al saptelea, de "Fancy", al Iggy Azalea si Charli XCX, "Let It Go", din filmul "Frozen" (pe locul al optulea), "Wiggle", al lui Jason Derulo si Snoop Dogg (pe locul al noualea), si "El Perdedor", al lui Enrique Iglesias si Marco Antonio Solis (pe locul al zecelea).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri