LinkedIn: despagubiri si salarii neacordate de 6 mil. dolari, platite angajatilor

Reteaua de socializare LinkedIn, care are misiunea de a crea oportunitati economice pentru profesionisti, a realizat un acord cu Departamentul Muncii prin care urmeaza sa plateasca despagubiri si drepturi salariale neacordate unor fosti si actuali angajati din Clifornia, Illinois, Nebraska si New York.

"Prioritatea LinkedIn este talentul, asa ca am fost nerabdatori sa colaboram cu Departamentul Muncii pentru a rectifica rapid si echitabil situatia", a declarat Shannon Stubo, purtator de cuvant al LinkedIn, transmite Bloomberg.

Compania nu a inregistrat si platit toate orele lucrate, inclusiv cele suplimentare, de 359 de angajati, potrivit Departamentului Muncii. In total, compania trebuie sa plateasca angajatilor 3,35 de milioane de dolari pentru orele suplimentare lucrate si despagubiri de 2,51 milioane de dolari, potrivit Mediafax.

LinkedIn, fondata in 2002, pune in legatura profesionisti sau companii si ofera informatii legate de locurile de munca si oportunitatile de angajare.m Companiile care recruteaza personal platesc comisioane pentru a gasi candidati prin intermediul site-ului, care are 313 milioane de membri. LinkedIn si-a extins recent forta de munca, avand circa 5.700 de angajati, si a inchiriat o noua cladire de birouri in San Francisco, unde pot lucra 2.500 de persoane.

Citeste si:
Drumul catre succes si prabusirea platformelor de social media
Drumul catre succes si...
Citeste si:
27 de idei pentru un mic dejun gustos si sanatos
27 de idei pentru un mic...
Sursa foto: Pagina LinkedIn/ Shutterstock.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea New Media »Setari Cookie-uri