Pagina de Facebook oficiala a jucatoarei de tenis Simona Halep are in prezent aproape 453.000 de like-uri si numarul creste la fiecare refresh. Pagina oficiala a Simonei Halep a fuzionat cu o pagina deja existenta dedicata jucatoarei a Wikipedia, potrivit unui anunt care apare pe contul de Facebook.

Facebook Simona Halep

Recent, Simona Halep a incheiat un parteneriat cu Dedeman, liderul pietei de bricolaj. Parteneriatul presupune ca Dedeman va construi cate un teren de tenis pentru fiecare nou magazin deschis.

Citeste si:

Jucatoarea de tenis Simona Halep va deveni din 11 august numarul 2 mondial. Simona Halep a declarat, pentru site-ul oficial al WTA, ca 2014 a reprezentat un an incredibil, insa va munci mult pentru a se califica la Turneul Campioanelor, care se va desfasura in perioada 20-26 octombrie, in Singapore.

"Am muncit foarte mult ca sa devin cea mai buna jucatoare care puteam fi. Acest an a fost incredibil pana acum si sa urc pe locul doi in clasament reprezinta o mare realizare. Mai este mult tenis de jucat in acest an si abia astept sezonul pe hard. Raman concentrata pentru a ajunge la Turneul Campionelor din Singapore. Le multumesc tuturor fanilor si echipei mele pentru sustinerea continua. Ne vom vedea la Cincinnati", a spus Halep, potrivit Mediafax.

De-a lungul timpului, 11 jucatoare au ocupat locul 2 WTA, aceasta fiind cea mai buna clasare din cariera lor: Virginia Wade, Billie Jean King, Andrea Jaeger, Conchita Martínez, Jana Novotna, Anastasia Miskina, Svetlana Kuznetova, Vera Zvonareva, Petra Kvitova, Agnieszka Radwanska si Na Li.