Procesul lui Dan Voiculescu a fost unul dintre cele mai dezbatute subiecte in mass media, in perioada 4 – 10 august 2014. mediaTRUST, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de monitorizare, prezinta vizibilitatea subiectului in mediul online.
Distributia materialelor pe tipuri de media

Dan Voiculescu a fost mentionat in 10.629 de materiale in mediul online, in perioada monitorizata. Site-urile de stiri au publicat 6.553 de articole. Facebook a generat 2.426 de postari ce au facut referire la Dan Voiculescu, iar pe Twitter.com au fost inregistrate 1.375 de postari. Subiectul Dan Voiculescu a numarat 275 de mentiuni pe bloguri si forumuri.

8 august 2014, ziua in care autoritatile au dat verdictul in dosarul ICA, a generat cele mai multe mentiuni - 4.451. In 9 august, numarul mentiunilor a scazut, ajungand la 2.210. Sursele online care au publicat cele mai multe articole cu privire la Dan Voiculescu sunt : antena.ro cu 92 de articole publicate, dcnews.ro - 83 articole, reportervirtual.ro – 80 articole, ziare.com – 73 articole, nasul.TV – 67 articole, antena3.ro – 63 articole..

Despre raport

Analiza a luat in calcul peste 2000 de surse de stiri online, peste 20.000 de bloguri si forumuri, conturile publice ale utilizatorilor de Facebook si Twitter, monitorizate de mediaTRUST in perioada 4-10 august 2014. Detalii privind monitorizarea sunt disponibile pe www.mediatrust.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri