BRAT a inceput sa livreze datele SATI intr-un sistem nou, care permite masurarea vizitatorilor unici care intra pe site-uri de pe telefoane mobile, precum si o evaluare mai eficienta a accesarilor pe site-uri.

Este pentru prima oara cand este implementat in Romania un sistem de masurare a accesarilor site-urilor de pe telefoanele mobile, membrii SATI putand de acum sa stie cati vizitatori unici intra si cate vizualizari efectueaza de pe astfel de echipamente.

Un alt avantaj al noului sistem SATI consta in introducerea unui tag asincron, care rezolva o serie de dificultati generate de incarcari mai lente ale unor pagini web si permite o mai buna masurare a vizitatorilor. ”Impreuna cu partenerii de la Kantar Media Spring, am reusit sa implementam o solutie tehnica care permite sa nu apara intarzieri in livrarea paginilor web generate de incarcarea lenta pe servere. In acest fel, raspundem unor solicitari ale beneficiarilor SATI, care isi doresc o experienta cat mai placuta pentru utilizatorii propriilor site-uri”, a declarat presei Arina Ureche, Director General al BRAT.

De asemenea, toate rezultatele de trafic ale SATI vor fi livrate mai repede. Vizitatorii unici vor putea fi publicati in termen de doua ore de la finalizarea masurarii, fata de patru zile cat dura in fostul sistem, la fel si pentru rezultatele saptamanale sau lunare. Incepand cu noua implementare, se vor putea calcula si cati vizitatori unici au fost pe un site intr-o ora, oferind astfel acces la informatii mai detaliate asupra traficului unui site web.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri