Noul serviciu Digi Play include de la filme de dragoste la actiune, de la comedii la aventura, de la fictiune la animatie, de la drama la thriller sau filme de arta – si, in curand, documentare si continut dedicat copiilor.

Printre filmele care pot fi urmarite, amintim: „Hitch – Consilier in amor” („Hitch”), „Ingeri si Demoni” („Angels & Demons”), „Adevarul gol-golut” („The Ugly Truth”), „Mike Meseriasu'” („Magic Mike”), „Camera de refugiu” („Panic Room”), dar si seriale precum „Lista neagra” („The Blacklist”) sau „ Marea incercare” („The Big C”). Cele mai recente episoade ale serialului „Lista neagra” („The Blacklist”), vor putea fi urmarite pe Digi Play la 48 de ore de la premiera in SUA.

Utilizatorii care au o conexiune fixa si/sau mobila la internet si un dispozitiv fix sau mobil pot accesa continutul Digi Play, disponibil pe platforma Digi Online sau in aplicatia Digi Online care poate fi descarcata gratuit din Google Play sau App Store.

Citeste si:

Pentru a beneficia de continutul disponibil pe Digi Play, utilizatorii trebuie sa se inregistreze si sa activeze serviciul in Contul Meu Digi. Persoanele care au deja cont in aplicatia Digi Online, vor putea sa acceseze Digi Play, dupa activarea serviciului, folosind datele de conectare valabile pentru aceasta platforma.

Abonatii RCS & RDS care isi activeaza serviciul Digi Play vor avea acces gratuit la continutul platformei Digi Online, daca sunt abonati la Digi Net si Digi TV.