In timp ce in Romania serviciile de streaming video abia incearca sa se lanseze pe piata, timid, in SUA, operatorul telecom Verizon si Redbox inchid deja operatiunile de abonamente pentru streaming al serviciului de inchirieri video online Redbox. Principalul motiv – concurenta acerba cu Netflix, scrie presa internationala.

Numarul mic de abonati dar si zvonuri privind folosirea frauduloasa a datelor clientilor a dus, in mai putin de doi ani, la inchiderea serviciului. Redbox a incercat de-a lungul lunilor sa atraga cota de piata de la principalul concurent Netflix, Amazon Instant Video si Hulu Plus, servicii indisponibile in Romania. Redbox va mai permite abonatilor sa vizualizeze clipuri pana in data de 7 octombrie si va returna fondurile clientilor care si-au reinnoit recent abonamentele.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri