Yahoo a concediat saptamana aceasta o treime din personalul subsidiarei din Bangalore, India, respectiv 400 de anagajati, actiune care reduce cu 3% efectivul de personal al companiei la nivel mondial, arata surse citate de MarketWatch.

Reprezentantii Yahoo au confirmat ca grupul isi consolideaza operatiunile din Bangalore, dar au refuzat sa dea detalii. "Efectuam o serie de schimbari in modul in care operam in Bangalore si reducem numarul de birouri. Yahoo isi mentine prezenta pe piata din India, iar Bangalore ramane o unitate importanta a grupului", au declarat oficialii Yahoo, potrivit Mediafax.

Yahoo isi mentine prezenta pe piata din India.

Acesta ar putea fi cel mai mare val de concedieri derulat de Yahoo de la venirea la conducerea grupului a Marissei Mayer, in 2012. Planul de reorganizare anuntat de Mayer dupa preluarea conducerii prevedea taieri de costuri si concentrarea pe domenii profitabile.

Starboard Value, unul dintre actionarii grupului american, a insistat recent ca Mayer sa accelereze masurile de reducere a costurilor si sa analizeze o posibila alianta cu furnizorul global de servicii de internet AOL.

Cum recruteaza companiile si...
Citeste si: Cum recruteaza companiile si cum retin angajatii in prezent?


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea New Media »Citeste si
Ford va concedia 20% din forta de munca din Europa