Yahoo a concediat saptamana aceasta o treime din personalul subsidiarei din Bangalore, India, respectiv 400 de anagajati, actiune care reduce cu 3% efectivul de personal al companiei la nivel mondial, arata surse citate de MarketWatch.

Reprezentantii Yahoo au confirmat ca grupul isi consolideaza operatiunile din Bangalore, dar au refuzat sa dea detalii. "Efectuam o serie de schimbari in modul in care operam in Bangalore si reducem numarul de birouri. Yahoo isi mentine prezenta pe piata din India, iar Bangalore ramane o unitate importanta a grupului", au declarat oficialii Yahoo, potrivit Mediafax.

Yahoo isi mentine prezenta pe piata din India.

Acesta ar putea fi cel mai mare val de concedieri derulat de Yahoo de la venirea la conducerea grupului a Marissei Mayer, in 2012. Planul de reorganizare anuntat de Mayer dupa preluarea conducerii prevedea taieri de costuri si concentrarea pe domenii profitabile.

Starboard Value, unul dintre actionarii grupului american, a insistat recent ca Mayer sa accelereze masurile de reducere a costurilor si sa analizeze o posibila alianta cu furnizorul global de servicii de internet AOL.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri