Okian.ro organizeaza Black Friday vinerea aceasta, pe 28 noiembrie, cand va scoate la vanzare intre 1.500 si 2.000 de titluri, printre cele mai cautate de publicul cititor, reduse cu pana la 80%.

Potrivit reprezentantilor Okian.ro, startul reducerilor va avea loc incepand cu orele 00:01, pe homepage-ul libariei, iar asteptarile in materie de vanzari, pana la finalul zilei de vineri, sunt de circa 20 de ori mai mari fata de media zilnica.

La editia de anul trecut a Black Friday, libraria a vandut 1.500 de tilturi reduse, iar vanzarile au crescut de aproximativ 13 ori fata de o zi normala. „Anul acesta am pregatit aproximativ 2.000 de titluri, atat carte profesionala, de business, educationala sau beletristica, cat si jocuri si accesorii. Din estimarile noastre, cele mai cumparate vor fi titlurile fantasy si beletristica moderna, semnate de autori ca John Green, titlurile lui Rainbow Rowell, seria Percy Jackson and the Olympians, seria A Song of Ice and Fire, The Sleeper and the Spindle, Where She Went, carti pentru copii precum Diary of a Wimpy Kid - The Long Haul, dar si noi aparitii de business precum Zero to One si How Google Works, sau titluri ale unor ganditori influenti precum Kissinger - World Order sau Malcolm Gladwell”, declara Tudor Benga, CEO Okian.

Okian este unul dintre reprezentanti grupului educational Pearson Education si realizeaza comert cu carti de peste 15 ani.

Citeste si:
Libraria online Okian.ro a avut afaceri sub estimari anul trecut
Libraria online Okian.ro a...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea New Media »Citește și
A doua soluție digitală împotriva coronavirus: CeMaFac.ro
Setari Cookie-uri