Solitaire 3 Arena, cel mai nou titlu al companiei romanesti de jocuri MavenHut, a fost selectionat printre cele mai de succes jocuri de pe platforma Facebook in 2014, la categoria jocuri preferate ale echipei Facebook. Aceasta este cea de a doua nominalizare importanta a MavenHut, dupa ce Solitaire Arena s-a clasat anul trecut in Top 50 aplicatii care monetizeaza pe Facebook.

Fiind situata printre primele 5 companii care dezvolta jocuri sociale din Europa din punct de vedere al cresterii inregistrate in 2014 (numar de jucatori activi), MavenHut este o companie tanara infiintata in 2012 de Cristi Badea, Bobby Voicu si Elvis Apostol. Punctul de pornire pentru cei trei antreprenori a fost participarea la Startup Bootcamp Dublin, program de accelerare care i-a ajutat sa dezvolte compania si sa intre in legatura cu fondul de investitii SOSventures, care le-a oferit o finantare cateva luni mai tarziu.

Compania a primit de-a lungul timpului cu premii precum Global Innovator Award la Global Tech Symposium 2013, cea mai buna aplicatie web, cel mai bun startup si cel mai bun co-fondator la The Next Web Romanian Startup Awards 2013, cel mai bun pitch la How to Web Startup Spotlight 2012 sau Forbes Emergent Entrepreneur of the Year oferit lui Cristi Badea. Astazi, cei 30 de angajati ai MavenHut isi desfasoara activitatea din centrul de dezvoltare al companiei situat in Piata Victoriei, Bucuresti, precum si din biroul mai mic din Dublin, Irlanda, iar fondatorii planuiesc sa dezvolte noi titluri si sa isi mareasca echipa.

Solitaire 3 Arena este un nou titlu al MavenHut, dupa Solitaire Arena, joc social care a fost jucat pana in prezent de peste 10 milioane de utilizatori din intreaga lume. Lansat in mai 2014, Solitaire 3 Arena numara in prezent peste 2 milioane de utilizatori, 70% dintre acestia fiind femei cu varsta medie de peste 40 de ani, majoritatea din Statele Unite, Franta si Germania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri