Nu, Bill Gates nu iti va oferi 5.000 de dolari daca impartasesti o anumita fotografie pe Facebook. Nu, Craiova nu a fost pusa sub carantina si nici nu exista vreo aplicatie prin care poti vedea cine s-a uitat pe profilul tau. Acestea sunt doar trei exemple de mesaje false care, in cel mai recent update al Facebook, vor pierde mult din vizibilitate.

Unele dintre acestea erau plasate pe Facebook doar pentru amuzament, multe insa trimiteau utilizatorii catre site-uri infectate. Acum, reteaua sociala modifica (pentru a cata oara?) news feed-ul, incercand sa indeparteze astfel de postari, oferind totodata o atentionare celor care totusi tin sa dea click pe ele, scrie presa internationala.

„Multi utilizatori ne-au spus ca ar dori sa vada mult mai putine stiri false”, a transmis Erich Owens, software engineer la Facebook. „Update-ul de astazi reduce distributia de astfel de stiri dar si reclame false”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri