Smartdreamers.ro, platforma cu locuri de munca, a atras o investitie in euro formata din cinci zerouri, realizata prin sindicalizarea a trei investitori, din care fac parte Radu Atanasiu si Danu Temelie, sindicalizare condusa de catre Malin-Iulian Stefanescu.

”Investitia ajuta smartdreamers.ro sa isi atinga mai repede scopul de a rezolva din problemele care exista in piata muncii in general si in recrutarea online in mod special, atat pe plan local, in Romania, cat si in afara granitelor. Asadar, in scurt timp site-ul va fi lansat in mai multe tari din Europa, conform strategiei noastre de internationalizare. De asemenea, avem sansa sa dezvoltam mult mai curand uneltele inovatoare pe care le-am gandit, unele care le vor face recrutorilor viata mult mai usoara decat este acum, din acest punct de vedere”, mentioneaza Adrian Cernat, CEO SmartDreamers.

Lansata in luna martie a anului trecut, SmartDreamers a intrat de-a lungul timpului si in vizorul platformelor specializate in startup-uri, precum inventures.eu, publicatie care a scris in mai multe randuri despre ei, primind si titulatura de ”Top Startup Pick” din partea site-ului austriac mentionat anterior.

”SmartDreamers este genul acela de startup in care dorim sa investim. Am vazut aici o abordare total diferita a pietei de recrutare online, un model de business convingator si oportunitatea reala de a deveni un brand international puternic. Sigur ca, pe langa terenul propice din punct de vedere al afacerilor, a contat si faptul ca am intalnit o echipa tanara, care poate da viata unui brand prin naturalete, prin simplul fel de a fi al membrilor ei”, spune investitorul Malin Iulian Stefanescu.

In acest moment, peste 700 de companii, printre care cei mai importanti angajatori din lume, utilizeaza platforma pentru a recruta online. Conform reprezentantilor SmartDreamers, este de asteptat ca in scurt timp numarul acestora sa creasca semnificativ, imediat dupa ce vor aparea primele efecte ale investitiei. Tot la capitolul planuri pentru viitorul apropiat, dezvoltatorii site-ului de job-uri au pregatit si lansarea unei suite de aplicatii dedicate oamenilor de HR si Recrutare din intreaga lume iar primul produs din aceasta serie va fi scos in piata in scurt timp.

SmartDreamers a fost fondata in anul 2014 de catre Adrian Daniel Cernat, Marius Huza si Mihai Ceusan, cu o prima investitie din partea companiei Tjobs. Principalii jucatori de pe piata anunturilor de job-uri sunt eJobs si BestJobs.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri