Google a decis sa renunte la interzicerea continutului sexual explicit pe platforma proprie de blogging Blogger. Gigantul american a subliniat ca a dorit inlaturarea pornografiei mai ales de teama ca platforma sa nu fie folosita in scopuri de razbunare fata de anumite persoane, scrie presa internationala.

Cu toate acestea, conform unei postari de pe forumul de produse, Google ar fi primit o multime de pareri negative privind aceasta noua regula, utilizatorii „fortand mana” gigantului american sa se razgandeasca.

„Am primit foarte mult feedback, mai ales din partea oamenilor care au bloguri de peste 10 ani, care nu doreau scoaterea continutului sexual; pe de alta parte, altii critica acest fel de continut”, a scris Jessica Pelegio, social product support manager. „Asa ca in loc sa implementam schimbarea, am decis sa introducem filtre mai eficiente pentru acele postari cu continut sexual”.

Cei care detin astfel de bloguri trebuie sa le marcheze ca atare. Regulile anterioare ar fi obligat bloggerii sa elimine fotografiile cu continut sexual (inclusiv nuduri) pana la data de 23 martie sau blogul ar fi fost facut privat in mod automat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri