„Este un test foarte bun si m-a ajutat!”, spune Mark Zuckerberg, co-fondator al celei mai mari retele din lume, referindu-se la o modalitate de a intervieva potentiali viitori angajati. CEO-ul de 30 de ani are o regula pe atat de simpla, pe atat de interesanta – „nu as angaja pe cineva sa lucreze direct cu mine, decat daca si eu as fi dispus sa lucrez pentru el”.

Este un test foarte bun si l-a ajutat si il ajuta in continuare sa se hotarasca daca angajeaza pe cnineva. Mark Zuckerberg, cu o avere estimata la 35 miliarde de dolari, spune ca este in cautarea oamenilor ale caror valori se aliniaza cu cele ale companiei.

„Facebook nu este o companie care sa se potriveasca cu toti”, a spus el, in cadrul Mobile World Congress. Staff-ul Facebook este relativ redus comparat cu al altor giganti din Silicon Valley, precum Google, care are aproape 55.000 de angajati. „Cel mai important lucru este sa mentinem echipa cat mai mica posibil. Facebook serveste peste un miliard de oameni la nivel global, dar echipa are mai putin de 10.000 de oameni”, spune el.

Totodata, seful Facebook a tinut sa sublinieze ca el a inceput reteaua la 19 ani si multi i-au spus ca nu este destul de experimentat pentru a realiza ceva important. "Sfatul meu - nu va subestimati si nu va lasati influentati. Fiecare om are o perspectiva unica asupra a ceea ce poate aduce lumii".


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea New Media »Citeste si
"Mi-am luat Zucc!": Cum schimba Facebook "regulile jocului"?