Volumele "Suge-o, Ramona! O poveste semi-amuzanta", de Andrei Ciobanu, si "Cincizeci de umbre ale lui Grey", de E. L. James, se numara printre cele mai vandute carti pe elefant.ro, in luna februarie, informeaza un comunicat remis Mediafax.

In categoria autorilor romani, in luna februarie, cea mai citita carte a fost controversata scriere a lui Andrei Ciobanu "Suge-o Ramona! O poveste semi-amuzanta". Urmatoarele locuri ale aceluiasi clasament sunt ocupate de Klaus Iohannis, cu autobiografia "Pas cu Pas", urmat de Tudor Chirila, cu "Exercitii de echilibru".

Tot in luna februarie, din clasamentul romanesc nu au lipsit Irina Binder, cu volumele "Fluturi", si Chris Simion, cu "Ce ne spunem cand nu ne vorbim". Pe de alta parte, in luna februarie, romanii au continuat sa citeasca romanele devenite bestseller ale autorilor straini E. L. James, Paulo Coelho si Markus Zusak. Astfel, volumele "Cincizeci de umbre ale lui Grey", de E. L. James, "Adulter", de Paulo Coelho, si "Hotul de carti", de Markus Zusak, se situeaza pe primele locuri in clasamentul scriitorilor straini cititi de romani, conform topului realizat de elefant.ro.

Topul cartilor in format electronic alese de romani in februarie are pe primele pozitii aceleasi scrieri ale lui Andrei Ciobanu si E. L. James, urmate de Parinoush Saniee, cu volumul "Cel care ma asteapta", George Friedman, cu "Urmatorul deceniu. De unde venim... Si incotro ne indreptam", si Khaled Hosseini, cu "Vanatorii de Zmeie".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri