Eric Schmidt, presedinte executiv al Google, a fost atentionat de subalternul sau, manager pe diversitate culturala si etnica din corporatie, pentru ca Schmidt a intrerupt pe Megan Smith, chief technology officer din guvernul SUA, in timpului unui festival din Austin, Texas.

Fostul director executiv al Google era in panel impreuna cu Smith, si ea fost manager al Google, cand cineva din sala a subliniat ca Schmidt intrerupe prea des pe Megan Smith, scrie presa internationala.

Surpriza – persoana din sala era chiar Judith Williams, head of global diversity si talent programs in cadrul Google, care organizeaza si workshop-uri pentru educarea staff-ului gigantului american in ceea ce priveste probleme de discriminare.

Vreti mai mult? Pentru a fi si mai usturator, panelul avea in prim plan discutii despre diversitatea rasiala si de sex din industria tehnologica. Schmidt a intrerupt-o pe Megan Smith de cel putin trei ori in timpul panel-ului si, mai mult, nici nu i-a raspuns unei intrebari, ignorand-o complet.

In engleza, situatia in care un barbat intrerupe, in mod deloc necesar o femeie, se numeste „manterrupting”.

Sursa foto: Shutterstock - Eric Schmidt

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri