La 1 martie s-a deschis al doilea studio al francizei Studio 20 si cel mai mare studio de videochat din Romania, in acest moment. Acesta este situat in PiataVictoriei din Bucuresti si se intinde pe o suprafata de peste 800 de mp, cu o investitie de aproximativ 200 mii de euro.

Aici urmeaza sa lucreze peste 100 de modele, iar cu tot cu personalul auxiliar vor fi angajate aproximativ 120 de persoane. „Pentru acest al doilea studio al retelei Studio 20 asteptam venituri de aproximativ 600 de mii de euro in 2015 si de pana la 1,5 milioane de euro pe an, incepand cu 2016” declara Robert Vanderty, managerul studioului.

Romanca Devious Angel – cea mai buna videochatista din lume

Dezvoltarea francizei Studio 20 merge conform planurilor de business intocmite odata cu deschiderea primului studio, la inceputul lui 2014. Rezultatele financiare ale studioului pilot au atins aproape 900 de mii de euro dupa un an de activitate, timp in care Studio 20 a primit doua distinctii din partea industriei de profil. In Las Vegas, la GFYAwards, Studio 20 a fost ales Best Live Cam Studio, iar in Barcelona, modelul studioului, Devious Angel, a primit trofeul "Best Live Cam Model Personal Site". „Evident ca ne-a bucurat acest premiu, este o certificare a faptului ca Devios Angel, colega noastra, nu intamplator a avut luni in care a castigat peste 10.000 de dolari. O astfel de activitate nu se face fara traininguri permanente, fara munca asidua, fara suportul unei echipe profesioniste. Acesta este principalul punct forte al Studio 20, un sistem care functioneaza si care ajuta modelele sa castige dublu fata de media pe tara. Prin sitemul de training si asistenta permanenta, pentru modele si management, francizatii sunt siguri ca studiourile lor pot genera profituri foarte bune, in conditii complet legale” declara Robert Vanderty.

Noul studio din retea are 10 angajati, iar in prima luna de functionare a generat venituri de aproape 20 de mii de euro. „Evident, cresterea de la luna la luna a acestei noi afaceri va fi exponentiala in prima faza, la fel si taxele pe care le vom genera catre stat. O activitate de export cum este a noastra nu prea lasa loc de datorii, nici catre angajati, nici catre stat. Primul Studio 20 pilot a platit anul trecut taxe de aproximativ 250.000 de lei catre Bugetul de Stat si asigurarile sociale” declara Robert Vanderty.

Pentru franciza Studio 20 exista in acest moment inca 3 precontracte semnate, primele orase in afara Bucurestiului in care vor fi deschise studiouri de videchat glamour Studio 20 sunt: Targoviste, Cluj si Constanta. „Rezultatele primului an de functionare a Studio 20 au convins o serie de oameni de afaceri sa investeasca impreuna cu noi. Este destul de greu sa gasesti o afacere din care sa scoti chiar si de 6 ori suma investita intr-un interval de 5 ani, cat dureaza un contract de franciza. Daca luam in calcul investitia intr-o franciza, de 40-100 de mii de euro, atunci dupa primul an aceasta este complet acoperita, generand in plus un profit de cateva zeci de mii de euro" declara Robert Vanderty.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri