Platforma Instagram, care a devenit rapid una dintre retelele de socializare online preferate de staruri, a lansat un canal dedicat muzicii, scrie Mediafax.

Instagram, care este o platforma folosita in general pentru distribuirea de fotografii, a lansat un cont intitulat @Music. Acesta este primul cont dedicat unui tip specific de continut, in cazul de fata muzica.

Acest canal va prezenta o "alta fata" a muzicienilor in devenire si a starurilor din industria muzicala, in interiorul comunitatii Instagram, potrivit relatarilor din presa internationala.

Contul @Music va fi actualizat de sase ori pe saptamana si va fi dedicat explorarii industriei muzicale la nivel international, de la cei care creeaza muzica la comunitatile din jurul lor, potrivit lui Kevin Systrom, confondator si CEO al Instagram.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri