Uber, compania de ride sharing cu prezenta si in Romania, ar putea atrage o noua investitie de 1,5 miliarde de dolari, evaluarea companiei ridicandu-se la 50 de miliarde de dolari.

Uber a atras, in total, din iunie pana in decembrie 2014 un total de 2 miliarde de dolari investitii – si acum este gata pentru o noua runda, scrie Bostonglobe.com.

Uber este doar un exemplu de companie care atrage, in viteza, investitii. Compania de ride sharing a mai atras in urma cu cinci luni o investitie de 1,2 miliarde de dolari si viteza atragerii de investitii in domeniul IT nu pare sa scada. Start-upul de mesagerie Yik Yak a colectat 73,5 milioane de dolari in ultimele sapte luni in timp ce Zenefits, companie de software pentru HR, a atras mai mult de 580 de milioane de dolari in mai putin de doi ani, cel mai recent deal avand loc chiar saptamana trecuta.

Intre timp, in Romania, Uber se confrunta cu potentiale probleme legale – citeste totul despre ele pe wall-street.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri