Consumul de download-uri de filme si abonamente video online va depasi vanzarile si inchirierile de DVD-uripentru prima oara in acest an, in SUA, conform unui raport al PWC.

Veniturile din download-uri digitale si abonamente online vor creste anul acesta cu 13%, pana la 9,5 miliarde de dolari, in timp ce vanzarile fizice vor scadea la 7,8 miliarde de dolari, conform firmei de consultanta, scrie Adage.com.

Pana in 2017, veniturile din digital vor atinge 12 miliarde de dolari, depasing box office-ul. Streaming-ul de muzica va depasi de asemenea vanzarile digitale, pana in 2018, iar veniturile digitale vor acoperi 45% din toata industria cartilor, pana la acea data.

Veniturile globale de media si entertainment va creste cu 5,1% pe an, pana in 2019, atingand o valoare de 2,23 trilioane (mii de miliarde – n.r.) de dolari, conform PWC.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri