Co-fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, considera ca exista o formula care sa explice felul in care oamenii gandesc. In timpul unei sesiuni prelungite de Q&A gazduite chiar de el, CEO-ul Facebook a raspuns unor intrebari adresate de personalitati, printre care si omul de stiinta Stephen Hawking sau actorul Arnold Schwarzenegger.

„Sunt interesat mai ales de intrebari legate de oameni”, a raspuns Zuckerberg unei intrebari adresate de genialul Hawking; acesta din urma l-a intrebat, pe Facebook, pe co-fondatorul platformei, ce raspuns legat de stiinta ar dori sa afle. Zuckerberg s-a aratat interesat de o formula care sa arate cum functioneaza creierul uman dar si ce ar implica imortalitatea.

„Sunt de asemenea curios daca exista vreo lege matematica fundamentala care sa arate legatura dintre ceea ce suntem si ceea ce apreciem. Pariez ca exista”, scrie NDTV.com.

Actorul si campionul de fitness Arnold Schwarzenegger i-a aruncat si el o intrebare lui Zuckerberg, privind felul in care se intretine, corporal.

„Probabil ca esti unul dintre cei mai ocupati oameni de pe planeta si tanara generatie poate fi usor influentata de tine, poate chiar mai mult decat de Papa – asa ca spune-mi, cum gasesti timp sa te intretii si ce regim tii?”, l-a intrebat, in scris, fostul guvernator al Californiei.

Zuckerberg a raspuns ca face sport de cel putin trei ori pe saptamana, de obicei dimineata. A adaugat ca isi scoate cainile la alergare atunci cand poate.

Sesiunea de intrebari si raspunsuri gazduita de Zuckerberg a atras un numar atat de mare de vizitatori, simultan, incat platforma „a inghetat” pentru cateva minute. Zuckerberg a explicat acest lucru prin „numarul de like-uri simultan foarte ridicat”.

Atunci cand a fost intrebat definita fericirii, Zuckerberg a spus ca totul tine sa faci ceva ce iti place, nu numai tie, ci si oamenilor din jur. „Cred ca multi oameni confunda fericirea cu distractia”, spune el. „Nu cred ca e posibil sa te distrezi zilnic, dar cred ca este posibil sa faci zilnic ceva care sa ajute pe altii”.

In ceea ce priveste viitorul Facebook, Zuckerberg spune ca reteaua va ajunge sa simta ce doresc oamenii si sa poata posta sentimente sau ceea ce simt in anumite momente. „Intr-o zi, cred ca vom putea sa ne trimitem emotii si senzatii, direct, catre anumite persoane. Te vei putea gandi la ceva si, imediat, prietenii tai vor putea sa experimenteze aceleasi trairi”.

Suna bine sau putin inspaimantator? Spune-ne in comentarii!

Sursa foto: Frederic Legrand - COMEO / Shutterstock.com" rel="nofollow" target="_blank">Shuttrestock: Zuckerberg

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri