Facebook si Twitter incep sa devina retele din ce in ce mai influente cand vine vorba de oferirea de stiri catre utilizatori, conform unui studiu realizat in SUA de Pew Research Center.

Studiul, axat pe interviuri printre peste 2000 de americani, a reliefat ca 63% dintre utilizatori spun ca cele doua retele sunt surse de stiri pentru ei, in crestere de la 52% pentru Twitter si 47% de la Facebook, in 2013, scrie The Guardian.

Avand in vedere ca 66% dintre adultii din State folosesc in prezent Facebook si 17% Twitter, acest lucru indica faptul ca unul din 10 americani primesc stiri de pe Twitter, in timp ce patru din zece din reteaua sociala Facebook.

„Aceste schimbari pot fi puse in seama mai multor factori, inclusiv schimbarea comportamentului online, a activitatii mai ridicate a publisherilor pe retele sociale, dar si schimbari in algoritmii de filtrare ale retelelor”, conform autorilor raportului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri