Nu este un secret faptul ca Google+ nu a functionat exact cum si-ar fi dorit gigantul american. Dupa e compania a scos Google Photos din retea, incepe acum, incet-incet, sa decupleze profilele si de la alte conturi ale companiei.

Ideea din spatele profilelor Google+ a fost de a oferi utilizatorilor o singura identitate pe platformele companiei. Utilizatorii se pare ca nu au fost prea incantati de aceasta strategie si oficialii Google au anuntat ca incep sa desprinda Google+ de alte servicii.

„Oamenii ne-au spus ca accesul la toate conturile Google cu un singur cont fac lucrurile mai usoare. Pe de alta parte, unii ne-au transmis ca nu are sens ca profilul Google+ sa iti fie identitate pe tot restul serviciilor companiei”, a scris compania.

Primul serviciu care va fi decuplat de la Google+ este YouTube care a introdus Google+ comments in 2013, intr-un efort de a reduce trolling-ul in sectiunea de comentarii. Utilizatorii YouTube nu au apreciat acest lucru. In cateva luni, nu vei mai avea nevoie de cont Google+ pentru a impartasi videoclipuri YouTube, comentarii sau, per total, sa faci ceva pe platforma video.

Mai mult, compania va continua sa „desprinda” servicii din Google+, sa le separeu de reteaua sociala care pare, incet-incet, sa moara. Ramane de vazut daca gigantul american va reusi, cumva, sa resusciteze platforma.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri