Valoarea actiunilor Twitter a scazut cu pana la 11% dupa ce compania a anuntat venituri in crestere pentru companie, dar pierderi nete de 137 milioane de dolari, scrie NYTimes.com.

„Ce a lovit insa in companie este faptul ca, in ciuda imbunatatirilor aduse retelei, oamenii sunt din ce in ce mai putin activi”, spune Richard Greenfield, analist al B TIG Research. „Engagement-ul scade, in ciuda tuturor noilor facilitati”.

Numarul de utilizatori a crescut cu doar 2 milioane in ultimele trei luni, pana la 304 milioane. Veniturile s-au ridicat la 502 milioane de dolari, in crestere de la 312 milioane cu un an in urma. Pierderile de 137 de milioane de dolari sunt putin mai mici fata de suma de 145 milioane de dolari anuntata in urma cu un an, in aceleasi trei luni.

Trimestrul, incheiat la 30 iunie, a fost ultimul sub conducerea lui Dick Costolo, care si-a dat demisia la data de 1 iunie, dupa o perioada indelungata in care a fost criticat de investitori.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri